Don Don ulaže pet milijuna eura u novu liniju za pečenje krafni

Bez autora
Feb 27 2019

Pekara Don Don nastavlja investicijski ciklus postavljanjem najmodernije tvornice za čvrste proizvode u regiji. Investicija vrijedna pet milijuna eura zamijenit će 14-godišnju liniju u Kranju, au siječnju je već počela proizvodnja krafni. Kapacitet nove linije je do šest milijuna komada mjesečno, a cjelokupna investicija bit će dovršena u listopadu ove godine, a Don Don će krafnama opskrbljivati sva tržišta gdje je već prisutan - osim Slovenije to su Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora i Bugarska. Linijska proizvodnja je u potpunosti automatizirana, što, prema tvrdnjama kompanije, osigurava najveću moguću kvalitetu proizvoda.

Don Don ulaže pet milijuna eura u novu liniju za pečenje krafniPekara Don Don nastavlja investicijski ciklus postavljanjem najmodernije tvornice za čvrste proizvode u regiji.

Investicija vrijedna pet milijuna eura zamijenit će 14-godišnju liniju u Kranju, au siječnju je već počela proizvodnja krafni. Kapacitet nove linije je do šest milijuna komada mjesečno.

Cjelokupna investicija bit će dovršena u listopadu ove godine, a Don Don će krafnama opskrbljivati sva tržišta gdje je već prisutan - osim Slovenije to su Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora i Bugarska.

Linijska proizvodnja je u potpunosti automatizirana, što, prema tvrdnjama kompanije, osigurava najveću moguću kvalitetu proizvoda.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik